Розвиток корпоративного управління в контексті економіки знань - Довгань, Л. Є.; Сімченко, Н. О. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Проаналізований розвиток корпоративного управління в Україні. Розкрита практика навчання українського персоналу та шляхи його удосконалення