Експрес методика розрахунків економічної ефективності очистки поверхонь деталей у машинобудуванні - Гавриш, Олег Анатолійович; Панченко, Микола Пилипович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Викладені результати досліджень динаміки виробництва основних видів продукції рослинництва у всіх категоріях господарств України. Запропоновано підвищувати рівень виробництва основних видів продукції рослинництва шляхом удосконалення механізму дотування