Особливості економічних відносин у молочному підкоплексі - Бабич, Оксана Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядаються особливості дослідження економічних відносин у молочному підкомплексі. Розроблено схему дослідження економічних відносин у молочному підкомплексі з врахуванням усіх його складових елементів