Класифікація рахунків бухгалтерського обліку: аналітико-контрольний аспект - Литвинчук, Ірина Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Досліджено погляди вчених щодо класифікації рахунків бухгалтерського обліку та запропоновано власну їх класифікацію для потреб обліку і контролю