Сутність та призначення внутрішнього аудиту...... - Дорош, Н. І. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2007)
Розглядається роль та місце внутрішнього аудиту в системі господарського контролю. Розкрито функції та призначення внутрішніх аудиторів в організаційній структурі підприємства