Гносеологічні аспекти побудови та перевірки ревізійних версій - Виговська, Наталія Георгіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Стаття присвячена дослідженню гносеологічних аспектів побудови та перевірки ревізійних версій. Автором доведено переваги мислення ревізора у вигляді версій на відміну від інших форм мислення